Бісерне сяйво


Учасниками клубу "Рукоділля" була організована виставка виробів із бісеру на якій майстрині презентували свої творіння. Це і браслети, і кольє, і брошки. Багато красивих речей можна створити із намистинок. Також була надана цікава інформація про бісероплетіння. Учасники обмінювались своїм досвідом, спілкувалися, цікавилися новинками. І дорослих, і дітей об'єднує бажання творити.
Виготовлення прикрас із бісеру - один із найзагадковіших, найцікавіших видів народної творчості. Популярний бісер і сьогодні, особливо серед підлітків, адже допомагає їм підкреслити свою індивідуальність. Заняття бісероплетінням - це захоплюючий вид мистецтва. Техніка роботи з намистинами нескладна, але вимагає терпіння, творчої фантазії, зосередженості. 


Майстриня займається бісером уже більше 25-ти років, є активним членом клубу "Рукоділля". Приймала учать у виставках обласної народної творчості у Вінницькому краєзнавчому музеї, в Вінницькій обласній науковій бібліотеці ім. К.А. Тімірязєва, Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати. Крім бісеру, займається також вивченням і реконструюванням історичного костюму та історичними видами рукоділля. 
Прикраси Єрмакової Вікторії Леонідівни 

Вироби Рибак Тетяни Анатоліївни 
Засідання клубу. Розгляд нових журналів та робіт 

Нові роботи Загоренко Яни Романівни





Скатертина вишита гладдю та серветка у техніці хардангер. Автор Гібкова Мирослава Казимирівна


Майстер-клас із бісероплетіння. Загоренко Я.Р. ділиться секретами майстерності із Ангеліною Вегерою (3-А, ЗОШ №33) та Олександрою Дзюбою (4-А ЗОШ №33) 



Ангеліна Вегера із виробом 

Вироби Олександри Дзюби 






Майстер-клас від Єрмакової В.Л. Освоєння техніки плетіння бісером

Кондратюк Ангеліна (3-А, ЗОШ №33) 

Коментарі