І я усміхаюсь тобі. Творчий вечір Михайла Каменюка



Сьогодні у нашій бібліотеці було напрочуд світло та затишно. Простора читальна зала до краю наповнилася глибиною поезії, щирістю її поціновувачів та емоційними оплесками.


Свій творчий вечір у дружньому колі небайдужих до поезії людей провів Михайло Каменюк - відомий український поет, публіцист, драматург, перекладач, видавець громадський діяч, член НСПУ та НСЖУ і просто гарна людина, наш земляк.


Надзвичайно відвертим і водночас простим, душевним відкрив себе поет для гостей вечора. Михайло Феодосійович декламував напам'ять власну поезію, ділився життєвими історіями та спогадами із юності, що не могли залишити осторонь жодного з присутніх.


В ході розмови Михайло Феодосійович розповідає про те, чому одним із його занять є відкриття нових талантів. "Я завжди намагався розгледіти нові таланти, допомогти їм вселити віру в себе, впевненість та натхнення до творчості. А тепер маю цілий сад із троянд, які квітнуть та радують око" -ділиться метафорою "хрещений батько" багатьох вінницьких, та не тільки, поетів.



Наприкінці вечора не стихають похвальні відгуки та вдячності, не закінчується черга з бажаючих сказати своє слово та побажання до нещодавнього іменинника, який, до слова тижнем раніше зустрів своє 75-річчя.



Завідуюча бібліотеки-філії 13 Віра Лєбєдєва нагороджує Михайла Каменюка подякою від ЦБС за плідну співапацю протягом довгих років, в якій також побажання довгих літ для поета та всього найкращого. Щиро вітаємо! Пишаємось, що Ви у нас є. Многая літа, Михайле Феодосійовичу!

Коментарі