Відкриваємо книжкові горизонти



Знайомство з книгами, ставлення до них формується у дітей ще з самого малечка. Кожен по-різному знаходить свою стежку до чарівного та безмежного світу книг: хтось легше, хтось тяжче; хтось швидше, а комусь для цього знадобиться багато часу. Головне, щоб знайшли, адже й тих, хто ще й досі блукає досить багато (як серед дітей, так і серед дорослих).
Одна з місій бібліотекарів, про яку не варто забувати і сьогодні, полягає в прищепленні новому поколінню любові до книги та читання. Тож у гості до бібліотеки знову завітали діти. Цього разу це були найменші читачі - вихованці ДНЗ №30 та ДНЗ №52. Не лише цікавими дитячими книгами, адже багато малюків ще не вміє читати, а й привітною та теплою атмосферою, рухливими іграми та забавами, добрими мультфільмами та малюванням зустрічали гостей працівники бібліотеки. Щирими посмішками та дитячою любов'ю до України запам'яталися вихованці групи 7 ДНЗ № 30.

Віршики про все і всіх


Хто ж із дітей не любить малювати!

Деякі вихованці групи 8 ДНЗ №52 вже вдруге завітали до бібліотеки. За цей час вони підросли, стали ще більш допитливими та кмітливими, познайомилися з новими казками, які легко змогли відгадати. 

Знайомство з журналами, енциклопедіями, ну і звичайно ж казками 

Перегляд мультфільму "Капітошка" в Інтернет-центрі бібліотеки 

Активна малеча з групи 9 ДНЗ №30 на довго запам'ятає свій перший похід до бібліотеки, адже тут на них чекало багато веселощів та розваг.

Експромт-читання казки "Колобок"

Рухлива гра "Танок звірів"

Естафета "Передай повітряну кульку"

Гра для кмітливих "Ножиці"

Створення шедеврів під враженнями від почутого та побаченого



У невеличку літературну мандрівку рідним краєм відправилися вихованці групи 10 ДНЗ №30, які виявились вправними декламаторами та художниками.



Зайчик та Лисичка допомагають загадувати загадки

Знайомство з творчістю письменників-земляків
Цікаво про народні ремесла Поділля

Природа, хатинки, підводні човни, ядро Землі, писанки очима вихованців ДНЗ №30

Коментарі