Твій друг - дорожній рух

Дбати про безпеку дітей, прищеплювати навички здорового способу життя, навчати правильно поводити себе в екстремальних ситуаціях – сьогодні це актуальне завдання для всіх дорослих. Адже діти дуже часто потрапляють у небезпечні, скрутні ситуації, вихід з яких не можуть знайти.
Правила дорожнього руху необхідно вивчати з дитинства. Ці знання допомагатимуть кожному уникнути неприємностей, які можуть трапитись на дорозі, а іноді й врятувати життя.
30 липня в бібліотеці-філії № 13 зібрались дітлахи, щоб весело і з користю провести свій вільний час та пограти в гру-подорож «Твій друг - дорожній рух». Діти відгадували загадки, показавши себе справжніми знавцями дорожніх знаків та руху. Присутні мали можливість ознайомитися з виставкою тематичних книг. 
Бібліотекарі розповідали про правила поведінки на дорогах та користування громадським транспортом, ознайомлювали з дорожніми знаками, які найчастіше зустрічаються дітям у повсякденному житті. 
Пам’ятаймо – безпека наших дітей насамперед залежить від дотримання правил дорожнього руху. Нагадуйте дітям основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. 
І, звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад.


Коментарі