У казки на гостинах

Пришкільні табори - це цікаве, корисне, пізнавальне та різноманітне дозвілля для різних вікових груп школярів. Вони направлені на те, щоб під час літніх канікул діти мали чудовий та насичений відпочинок, зміцнили здоров’я, покращили знання з шкільних предметів, проводили більше часу на вулиці без мобільних телефонів.
Сьогодні до бібліотеки-філії №13 на літературну вікторину "У казки на гостинах" завітав табір "Веселий гурт", загін №2 "Дюрасел"  КЗ "Вінницький ліцей №21". 




Діти розгадували загадки про казкових героїв, брали участь у різноманітних "казкових" вікторинах та розповідали про свої улюбені казочки. А також мали змогу ще раз переглянути книги з українськими та світовими казками.

 Школярі з задоволенням переглянули мультфільм "Колобок", який знято на основі відомої української казки, але вже в сучасній інтерпретації.
 Казки - це завжди весело, пізнавально та повчально у будь-якому віці. Вони наповнені чудесами та добротою, а цього забагато не буває. Бажаємо дітям якнайдовше вірити у дива та казки! До наступних зустрічей!




Коментарі