Історія створення мікрорайону "Вишенька"

Вже не вперше наша бібліотека збирає у своїх стінах учасників історичного клубу "Моє Поділля". Протягом перших занять, що відбувалися з початку року у другі четверги кожного місяця, слухачі вже дізналися чимало корисного.

Лектором зазначеного клубу є кандидат історичних наук, заступник з виставкової роботи музею "Вінниця" - Євген Сафар'янс, а ця людина дійсно знається у своїй справі. Самовіддано знайомить з історією усіх бажаючих та зацікавлених. Так відбувалося і цього разу.

Сказати що сьогоднішнє заняття було цікавим - не сказати нічого. Адже його темою була: "Історія створення мікрорайону "Вишенька". Місця, яке незмінно асоціюється з Вінницею, в якому проживає чималий масив містян, і де знаходиться саме наша бібліотека-філія №13, в якій проходила лекція на цю тему.

Восьмикласники 21 ліцею захоплено слухали спікера і порівнювали колишню та теперішню "Вишеньку" за допомогою карт, які Євген демонстрував на екрані. Протягом лекції  ставили додаткові питання, чим лише підкреслювали актуальність обраної теми.


Окрім учнів ліцею до засідання клубу долучилися відвідувачі бібліотеки. А по закінченню лекції всі слухачі подякували лектору щирими гучними оплесками.

Нагадуємо що клуб "Моє Поділля" діє на базі бібліотеки-філії №13. Лекції відбуваються щодругого четверга кожного місяця. Спікер - Євген Сафар'янс.

 

Ласкаво просимо!

Коментарі