Ми діти твої, Тарасе!

За випадковим збігом обставин, чи за навмисним планом долі, третє березневе засідання клубу "Поезія Незламних" припало на День Народження Кобзаря. Тому сьогодні настільки часто звучало ім'я Тараса Григоровича Шевченка, що часом здавалося, ніби, батько-Кобзар знаходився серед нас, у бібліотечній філії № 13.

Загалом засідання пройшло, як завжди, затишно й привітно. Однодумці-поети обмінювалися як спорідненими, так і протилежними думками. В результаті, утворювали натхненну атмосферу, що наповнювала присутніх поетів та слухачів.


Крім поезії звучали також пісні, чіпляючи собою глибокі струни українських творчих душ. Вже традиційно завершили захід затишними чаюваннями за великим дружнім столом.

Серед давно знайомих поетів приємно було бачити нові обличчя. Ключовими темами заходу стали: Шевченко, весна, війна, любов та ін... Засідання клубу "Поезія Незламних" - одна з подій, що надовго залишають за собою теплий слід у душі.




Нагадуємо, що поетичний клуб діє у бібліотеці-філії №13, а збираються поціновувачі поетичного слова кожної другої суботи місяця. Ласкаво просимо!

Коментарі