Весна вже на порозі

Щоб додати яскравих весняних барв в життя користувачів бібліотекарі бібліотеки-філії № 13 підготували підбірку книг і ілюстрацій та презентували книжкову виставку «Весна вже на порозі».
Весна – час змін. Час оновлення, припливу сил і енергії, коли здається, що на кожному кроці на тебе чекають нові цікаві зустрічі і відкриття. Коли природа пробуджується, хочеться бачити весну не тільки на вулиці, але і в душі. Оточувати себе яскравими подіями, зігріватися і ловити теплі промені ранкового сонця. А ще – читати весняні книги. Весна у кожному куточку нашої планети неповторна, як і книги про неї. Але ріднить їх, мабуть, пронизлива щирість, яка характерна саме для цієї пори року.

За допомогою яскравих весняних книг та ілюстрацій бібліотекарі радять не забувати про чарівні весняні справи: щодня вдихати свіже весняне повітря, слухати веселий спів пташок, придбати нову весняну колекцію чаю, випити філіжанку кави на сонечку, влаштувати весняну фотосесію, надихатися поезією українських поетів  та прозаїків.


Сьогодні ми розповіли нашим користувачам про весняні читання і порадили надихатися читанням та книгами!











 

Коментарі