Я + Ти

День Святого Валентина - надзвичайно романтичне, добре та світле свято, адже кохання - це найкраще з усіх почуттів, яке оспівують поети та письменники у своїх творах. Закохані пари традиційно відзначають його  14 лютого, даруючи один одному валентинки, солодощі та інші подаруночки. В Україні цей день набув досить широкого значення і став святом не лише для закоханих. Валентики дарую друзям, однокласникам, близьким та рідним людям.

Сьогодні до нашої бібліотеки на розважально-ігрову програму "Я +Ти" , присвячену Дню Св. Валентина завітали учні 4- Б класу КЗ "Вінницький ліцей №21"( класний керівник Кузьменко Тетяна Іванівна). 


Ми розповіли про історію свята та показали відео про традиції святкування Дня закоханих у різних країнах світу, а також представили виставку літератури про кохання, дружбу, взаємовідносини між хлопчиками та дівчатками "Від серця до серця" для юних читачів.
Діти брали участь у різноманітних конкурсах, які навчають любити та поважати один одного,  робити компліменти та помічати у людях найкраще. 

А ще 14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг. Дуже приємно, що діти не забули про нього і подарували нашій бібліотеці стільки цікавих яскравих книг!

Бажаємо всім гарних і позитивних емоцій, справжніх теплих почуттів і незабутніх вражень від сьогоднішнього свята! До нових зустрічей!




 

Коментарі