Поезія незламних

Вже традиційно у другу суботу місяця бібліотека-філія № 13 провела лютневе засідання клубу "Поезія незламних". На зустрічі зібралося близьке коло добрих знайомих та нових творчих, чуттєвих, талановитих людей.

Обмінюючись власними творами, поети підхоплювали ідеї та думки один одного, надихались, наповнювались, підтримували однодумців оплесками і добрими словами. Також учасники провели таємне голосування, завдяки якому наприкінці зустрічі було визначено переможців у двох номінаціях -- "найкраща поезія" і "найкраща декламація". У першій номінації перемогла Тетяна Шкурак, а друга знайшла свою приналежність в обличчі Дмитра Луняки.

    
На засіданні звучала поезія різнопланової тематики, проте переважали образи весни та кохання, які ніби відчуваються у повітрі та просяться у звучання слів, що зринають рядочками римованих образів. Звісно, не припиняли підійматися теми війни та подій, в яких нині живе Україна.

По закінченню читань всі учасники та гості заходу організували затишні чаювання, які не обійшлися без щирих українських пісень та душевних розмов.

Ми щиро дякуємо ЗСУ за можливість жити, творити, любити, зустрічатися, відчуваючи себе у безпеці навіть попри війну в нашій країні. 



Нагадуємо, що засідання клубу "Поезія Незламних" проводиться кожної другої суботи місяця у бібліотеці-філії №13 за адресою Космонавтів, 39

Коментарі