ПОЕЗІЯ НЕЗЛАМНИХ

Січень став не лише початком року, а й зародженням багатьох інших несподіваних чи давно запланованих подій. А саме цього морозного зимового дня у нашій філії відбулося перше засідання клубу "ПОЕЗІЯ НЕЗЛАМНИХ".

Відтак у затишній залі бібліотеки № 13 зібралася творча вінницька спільнота - люди різних професій та віку, яких об'єднує одна спільна риса - любов до українського поетичного слова.

Друзів, які не змогли завітати на зустріч особисто — підключили онлайн, але навіть віртуальний зв'язок не завадив відчути імпульси  та поринути у чарівну атмосферу римованих рядків.

 І хоч тема зустрічі була присвячена: "Зимовим читанням - чаюванням", та звучали не лише морозно-сніжні вірші. Поети підіймали твори, які зародилися в їхніх серцях і вилились на папір саме у зимову пору, а у тих рядках - палітри різноманітних людських емоцій, що їх здатні відчути тонкі поетичні натури.

Несподіваним приємним сюрпризом стала пісня у виконанні Тетяни Скомаровської, слова якої вінницька мисткиня запозичила із вірша поетеси Віри Гранатової, а музику до них написала власноруч.

  Атмосфера творчості, людяності, розуміння та єднання наповнила серця творчих людей, надихаючи на нову творчість, нові зустрічі, вміння цінувати кожну мить нашого життя. 

Як і планувалося - засідання завершилося затишними чаюваннями, а також - спілкуванням, обміном вражень. Дякували один одному і, звісно, нашим захисникам, завдяки яким ми маємо можливість жити та творити. 

Коментарі