Я ІНША, Я ТЕПЕР НЕ ТА

Давно вже не вміщувала у собі такої кількості глядачів просторна читальна зала бібліотеки-філії №13. Усіх цих людей згуртувала одна жінка, здатна об'єднувати навколо себе тепло та щирість людських душ.

3 грудня Віра Гранатова презентувала поетичну збірку під назвою 

Саме ця подія викликала такий ажіотаж. Сьогодні у одному місці зібралося безліч глядачів - поціновувачів поетичного слова: друзі, колеги, родичі, близькі люди авторки, а також читачі бібліотеки, завідувачкою якої є Віра Іванівна.


Почався захід, звісно, зі слів вдячності до героїв, завдяки яким ми маємо можливість жити, творити, працювати, доки вони ведуть боротьбу за рідну землю та відстоюють рубежі. Також присутні хвилиною мовчання вшанували всіх полеглих у боях за незалежність України.

У новій збірці Віри Гранатової неодноразово підіймається гостра тема війни, патріотизму, любові до України. Зачитуючи власну емоційну поезію, авторка часто змахує сльозу, адже її вірші завжди про те, що болить. Віра пише про нагальне і сьогоденне, про те, що оточує нині кожного українця. Поміж рядків читається важливість жити і вміння радіти цьому життю. Разом з тим у поезії відчувається прагнення до простого жіночого щастя. Авторка багато пише про кохання та красу.

На святі новонародженої збірки не припиняють звучати музичні дарунки від талановитих друзів авторки, невмовкають пісні та гітари Тетяни Скомаровської, Вероніки Остапчук, Оленки Сонце,
Олександра Рака



На завершення презентації своє вітально-музичне слово дарує хор "Дзвін", керівником якого є заслужений діяч культури України - Афанасій Теофілович Медражевський. Сюрпризом стала пісня на вірші Віри Гранатової, яку було покладено на музику Афанасія Медражевського та виконано учасниками вищезгаданого хору.


Неймовірної гучності оплески звучать наприкінці заходу, зал аплодує стоячи, а далі - нескінченна черга із бажаючих сказати привітальні слова господині незабутнього вечора. Теплі обійми, сльози щастя, непідробна радість та піднесення - такою була презентація нової збірки Віри Гранатової.

Авторка пообіцяла, що обов'язково писатиме та видаватиме наступні книги, а всі кошти із продажу нової збірки передала подругам-волонтерам, які на чолі з Людмилою Кувшиновою щотижня з турботою готують та відправляють нашим воїнам смачне і свіже, домашнє та запашне - їжу, а також інші необхідні речі, спрямованні на підтримку і перемогу.

Щиро дякуємо за фотофіксацію нашої події подрузі, учасниці родини "Під спалахи сирен та блискавиць" - Світлані Лапатановій.


Першу збірку Віри Гранатової під назвою "Вірю. Надіюсь. Люблю" було видано навесні цього ж року.



Коментарі