Фінальна зустріч з HIAS


 Сьогодні у бібліотеці-філії №13 ЗК ВЦМБС відбулася фінальна зустріч із серії гендерних тренінгів від працівників організації HIAS Ukraine. Темою тренінгу стала: "Стресові ситуації. Вміння реагувати та боротися з ними".  Провела його соціальний працівник вищезгаданої організації Альона Царук.


Як зазвичай, ділилися особистими переживаннями і власним досвідом. Також учасниці з допомогою психологині вчилися виходити із різних стресових ситуацій таким чином, аби винести з них корисні висновки, а не травми.



Наприкінці зустрічі обмінялися вдячностями, адже ці тренінги справді зблизили та об'єднали всіх учасниць, залишивши по собі приємний і потрібний досвід.


Нагадуємо, що організатором жіночого клубу стала неприбуткова гуманітарна організація HIAS, що працює на 4 континентах та у 20 країнах світу.  
Кваліфіковані психологи надають підтримку людям, які опинилися в скрутному становищі, через програми психосоціальної підтримки, запобігання гендерному насильству, забезпечення засобів для базових потреб та правової допомоги. Базуючись на більш ніж столітньому досвіді, головним принципом діяльності HIAS залишається розвиток потенціалу людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.  

Робота передбачає заходи групової та індивідуальної психо-соціальної підтримки населенню та  допомогу особам, які постраждали від ґендерно-зумовленого насильства (супровід, перенаправлення).



Коментарі