Майстер-клас із валяння

 


Сьогодні у нашій бібліотеці-філії знову відбулася неймовірно цікава тепла зустріч організаторок та учасниць гендерного клубу від організації HIAS.




Майстер-клас із валяння провели Юлія Гончаренко (школа творчості"Леля"), а також вже добре знайомі (й навіть близькі) соціальні працівниці організації HIAS Ольга Слободянюк і Альона Царук.

 


Такі зібрання стали дуже цінними та важливими у житті всіх жінок, які з нетерпінням чекають наступних зустрічей, як майстер-класів, так і тренінгів. А збираємось ми щовівторка у затишних стінах привітної бібліотеки-філії №13 за адресою пр-т Космонавтів, 39 об 11 годині.

Організатором клубу є міжнародна неприбуткова гуманітарна організація HIAS, що працює на 4 континентах та у 20 країнах світу.  

Кваліфіковані психологи надають підтримку людям, які опинилися в скрутному становищі, через програми психосоціальної підтримки, запобігання гендерному насильству, забезпечення засобів для базових потреб та правової допомоги. Базуючись на більш ніж столітньому досвіді, головним принципом діяльності HIAS залишається розвиток потенціалу людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.  

Робота передбачає заходи групової та індивідуальної психо-соціальної підтримки населенню, та  допомогу особам, які постраждали від гендерно-зумовленого насильства (супровід, перенаправлення).

Коментарі