Здорові стосунки



Сьогодні у нашій бібліотеці-філії 13 темою зібрання гендерного клубу від HIAS стало обговорення здорових стосунків та особистих кордонів у них.


Учасниці ділилися власними історіями й досвідом, особистим баченням тих чи інших ситуацій, а також розбирали, що на їхню думку є здоровим та не здоровим у відносинах.



Як завжди, зустріч проходила у приємній невимушеній атмосфері під чаювання й ласощі від HIAS, а незмінними ведучими заходу стали Альона Царук та Ольга Слободянюк.


  

Нагадуємо, що зібрання гендерного клубу  проводяться у нашій бібліотеці щовівторка об 11 годині. 

Організатором клубу є міжнародна неприбуткова гуманітарна організація HIAS, що працює на 4 континентах та у 20 країнах світу.  

Кваліфіковані психологи надають підтримку людям, які опинилися в скрутному становищі, через програми психосоціальної підтримки, запобігання гендерному насильству, забезпечення засобів для базових потреб та правової допомоги. Базуючись на більш ніж столітньому досвіді, головним принципом діяльності HIAS залишається розвиток потенціалу людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.  

Робота передбачає заходи групової та індивідуальної психо-соціальної підтримки населенню, та  допомогу особам, які постраждали від ґендерно-зумовленого насильства (супровід, перенаправлення).


Коментарі