Тренінг від HIAS

 



У нашій бібліотеці-філії № 13 відбулась чергова зустріч гендерного клубу від організації HIAS.




Сьогодні обговорювали власну самооцінку та способи її підняття, а також медитували, читали вірші й переглядали мотивуючі відео-ролики.




Крім іншого жінки послухали спеціалістку в області мамології та отримали корисні підказки  щодо догляду за собою і вмінням вчасно помітити й виявити хвороби молочної залози. Спілкувалися про жіноче здоров'я та важливість прислухатися до себе.
Як завжди, зустріч супроводжувалась приємним чаюванням зі смаколиками від HIAS.


   

Нагадуємо, що зібрання гендерного клубу відбуваються щовівторка у 

бібліотеці-філії №13 на 11.00. Організатором клубу є міжнародна неприбуткова гуманітарна організація HIAS, що працює на 4 континентах та у 20 країнах світу.  

Кваліфіковані психологи надають підтримку людям, які опинилися в скрутному становищі, через програми психосоціальної підтримки, запобігання гендерному насильству, забезпечення засобів для базових потреб та правової допомоги. Базуючись на більш ніж столітньому досвіді, головним принципом діяльності HIAS залишається розвиток потенціалу людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.  

Робота передбачає заходи групової та індивідуальної психо-соціальної підтримки населенню, та  допомогу особам, які постраждали від гендерно-зумовленого насильства (супровід, перенаправлення).

Коментарі