Під спалахи сирен та блискавиць (04.06.2023)


 4 червня відбулась чергова зустріч літературно-мистецького проекту "Під спалахи сирен та блискавиць". Місцем вшанування української поезії цього разу стала бібліотека-філія № 12 ВМ ЦБС. Просто неба вінницькі поети ділилися власною творчістю, зацікавлені перехожі з радістю долучалися до перегляду виступів, а модерували захід його незмінні спікери Леонід Борозенцев та Анастасія Дворницька.


Учасниками заходу стали як нові, так і вже знані раніше автори: Олександр Рак, Олег Крушельницький, Тетена Пеструшко, Олена Кривко-Тарасюк, Вероніка Остапчук, Альона Нікітіна, Аліна Олійник, Валентина Кашпрук, Світлана Сирена, Тетяна Ліщишина, Walter Mossman  з рок-гурту "Antares".






Протягом заходу звучали твори на патріотичну та соціальну тематику, кожен з яких зачіпав і проймав своєю глибиною, а різнобічність талантів щораз зривала оплески глядачів. По закінченню зустрічі гості й учасники щиро подякували господині закладу Оксані Мамчур, а також - нашим ЗСУ за можливість проводити такі заходи під час війни, але все одно почуватися безпечно. Ми вважаємо, що ці зустрічі є нашим важливим внеском у перемогу, яка незабаром настане!

Нагадуємо, що літературно-мистецький проєкт "Під спалахи сирен та блискавиць" було започатковано на підтримку ініціативи МКІП та Держмистецтв, з метою популяризації правдивого, якісного літературного контенту, за участю творчої іниціативної групи «Coffee-battle»

Коментарі