Життя сьогодні

У суботу, 11 червня, на своє чергове засідання зібралася спільнота "Подільська Хризантема" ім. Євгена Гуцала. На заході лунали патріотичні вірші та музичні твори бардів-поетів, які своїм словом висловили спротив до рашистського окупанта. Вероніка Остапчук представила прем'‎єру пісні. До зустрічі також долучилися гості з Одеси.

Суботнього ранку, добираючись до роботи, помітила у Вінницькому міському транспорті, який, до речі, щохвилинно дотримується графіку, свою членкиню клубу "Подільська Хризантема", але подумала, що зарано. Крокуючи своїм маршрутом, я помітила Людмилу Теплову на розкішній лавочці, вона щось писала. Пройшла повз, вирішивши, що вона готує нову поетичну збірку. Але повернулась і зробила фото, яке вона непомітила. Отакі ми творчі, талановиті.

Людмила Теплова ще до війни за сімейними обставинами залишила росію і оселилась у Вінниці на Кореї, де жила її свекруха.  Тут також мешкають її дві дочки та онуки. Людмила  все життя пише поетичне слово, на жаль, російською, але на заході звучав новий вірш українською.  Доробок російською мовою  отримав високу оцінку друзів, які вирішили перекласти його на українську, залишаючи право автора.






















Коментарі

Дописати коментар