Вічність кохання


13 лютого, напередодні Дня усіх закоханих працівники дорослого відділу бібліотеки провели літературний подіум «Вічність кохання».

Справжнє кохання — те, до чого кожен з нас, свідомо або ні, прагне усе життя. Це єдине почуття, здатне надихати на неймовірні вчинки, знищувати кордони, зцілювати душу та дарувати щастя. Вже не одне тисячоліття в різних куточках світу звучать його глибокі ноти, пробуджуючи палку пристрасть сердець.

Тож разом зі студентами-журналістами Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського ми відкривали пристрасний світ натхненного кохання видатних поетів різних країн та різних часів, адже істинне кохання не має часових меж.

Студенти та викладачі ВДПУ поділилися власним віршами, на які кожного з них надихнуло кохання, а ще цитували твори своїх улюблених поетів, розповідали романтичні історії кохання відомих осіб.

Також на свято були запрошені вінницькі поетеси: Вероніка Остапчук, Людмила Качуровська та Лариса Ємельянова, які ділилися своєю прекрасною поезією та спогадами про юні роки.

Затишна зустріч залишила приємні емоції у всіх учасників, які зібралися, аби у переддень Всіх закоханих ще раз вшанувати це величне почуття – кохання.
















Коментарі