"Корисні віршики" Ірини Василевської

 
19 грудня у молодіжному центрі "Квадрат" за партнерської підтримки Вінницької міської централізованої бібліотечної системи відбулася презентація книги віршів Ірини Василевської "Корисні віршики", яка була створена у рамках благодійної ініціативи. Під час зустрічі присутні познайомилися та поспілкувалися із автором та партнерами проєкту: Іриною Василевською, Альоною Юхно, Оксаною Верко та Олександром Кухрівським. А також мали змогу отримати книгу із автографом автора та зробити селфі на святкових фото-зонах.

Ірина Василевська – бізнес-леді, поетеса, благодійниця, власниця бренду ексклюзивних сумок, рюкзаків та інших аксесуарів «Vira Style», амбасадорка Вінницької платформи «Жінки в бізнесі», переможниця соціально-благодійного проекту «Місіс Поділля / Місіс Вінниця» 2021 у номінації «Місіс Глядацьких симпатій онлайн». Саме у рамках «Місіс Поділля / Місіс Вінниця» 2021 вона зайнялася випуском книги для дошкільнят  та учнів молодших класів, яка буде розповсюджуватися серед дитячих садочків, шкіл, шкіл-інтернатів та бібліотек міста та області. 
Вірші торкаються актуальних моральних та етичних проблем, які є важливими для сучасної дитини та у легкій, ненав'язливій формі виховують підростаюче покоління. На сторінках книги можна зустріти і слухняних, і бешкетних дітлахів, тих, хто любить поспати, займається спортом, любить весну чи зиму. Однозначно книга сподобається і малюкам, і їхнім батькам. А блискучі очі дітей - то найкраща нагорода та визнання.
Фото зі сторінки Ірини Василевської у Facebook.









Коментарі