Верховенство Духу


16 січня у бібліотеці відбулося відкриття виставки творчих робіт члена Національної спілки художників України, київського скульптора Олексія Леонова "Верховенство Духу". Виставка складається з 25 скульптур та 20 фоторобіт, які увічнюють здобутки людства за тисячоліття його історії, зображують шлях вдосконалення та гармонії, якими йде людина і реальні результати цієї наполегливої праці.
Упродовж 2005-2019 років понад 150 персональних виставок 37-річного скульптора було проведено майже у всіх країнах Європи, США, Канаді, Південній Америці, Киргизії, Узбекистані, Китаї, Монголії та Японії.Відкрив захід президент Подільського культурно-просвітительського Центру ім. М.К. Реріха, президент Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації Гуманної педагогіки, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології та педагогіки Хмельницького національного університету - Станіслав Леонідович Крук.

Також до слова було запрошено керівника Вінницького культурно-просвітницького товариства ім. О.І. та М.К. Реріхів Віктора Володимировича Федотова. Концертну програму для присутніх підготував вокальний ансамбль "Ретро" та солістки Академії національних традицій "Фабрика талантів", керівник Ірина Іваннікова.По завершенні урочистої частини Станіслав Леонідович провів екскурсію та презентував експонати виставки.

P.S. Виставка проходитиме у приміщенні бібліотеки протягом 6 місяців. Вхід вільний.























Коментарі