Люди доброї волі


Сучасні українські юнаки та дівчата, активно співпрацюючи з громадськими і волонтерськими організаціями, науковими установами, навчальними закладами різних рівнів, прагнуть впливати на позитивні зміни у важливих сферах суспільного життя.

3 грудня  2019 року в бібліотеці-філії №13 ЗК «ВМЦБС» у межах інформ-години до Всесвітнього  дня волонтерів «Люди доброї волі…» відбулася зустріч учнів 9-Б класу КЗ «Загальноосвітньої школи I-III ступенів №33 Вінницької міської ради» з регіональною координаторкою у NGO Centre UA, головою правління Фонду  "Подільська громада" Оленою Даніловою.

Під час зустрічі учні-старшокласники отримали цікаву інформацію з історії виникнення й розвитку волонтерства в Україні та світі, дізналися про дільність  благодійного фонду «Подільська громада»,  ознайомилися із основними проектами Вінницького волонтеріату «Дружня Вінниця».
Під час заходу пані Олена допомогла всім бажаючим долучитися до інтерактивної гри «Я- волонтер» і спроектувати ініціативи на актуальні для підлітків теми: освіта, молодіжна політика, громадська активність, здоров'я, туризм, охорона навколишнього середовища.
Творчі групи старшокласників у ході захисту презентацій дійшли висновку, шо все велике починається з малого, а волонтерська діяльність має неоціненне значення, змушує по-новому поглянути на власну громадянську позицію!

Тетяна Столяр




Коментарі