Арт-вечірка "Мрії збуваються"


З 27 по 3 квітня експонувалася виставка картин Світлани Прохорової "Філософія душі". 27 квітня відбулася арт-вечірка "Мрії збуваються"з творчими людьми міста. Зустріч проходила в рамках проекту "Міжкультурна бібліотека", гостем була творча особистість - Світлана Прохорова, яка приїхала з сусідньої країни Білорусь місто Гродно та розповідала про свою захопленість. Світлана по професії інструктор в басейні обожнює свою професію, але має хобі "майстра пензля".
Її психологічні картини набули виразу завдяки знайомству з Олександром Гуцало, який є активним користувачем бібліотеки та членом громади чехів у Вінницькій області. Виставка, яка відбулася в бібліотеці є першою в творчості Світлани, але відвідувачі були захоплені мистецтвом. Кожен міг вибрати свою улюблену картину і зробити селфі. На вечірку були запрошені Галина Бурковська - психолог, Анастасія Григоренко - студентка Вінницького училища культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича та Дмитрій Грянко - музикант, Володимир Кочелаба - голова Вінницького обласного земляцтва білорусів.

Олександр Гуцало

Розповіді психолога Галини Бурковської

Дмитрій Грянко

Анастасія Григоренко виконує українські обрядові пісні


Дмитра Грянка вітають з днем народження

Голова Вінницького обласного земляцтва білорусів Кочелаба Володимир привітав гостю з Білорусії та поділився планами про співпрацю України з Білорусії





Коментарі