Навіки слава Україні, Героям слава навіки!



Народна мудрість каже, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, а от захистити себе не може. Тому це обов'язок тих, хто на ній живе, хто користується всіма її благами і дарами. Почесний обов'язок оберігати спокій нашої Батьківщини покладено на мужніх захисників, які стоять на сторожі її інтересів.
6 грудня Україна святкує День Збройних сил України. На урок миру до бібліотеки завітали учні 2-А класу ЗОШ №15. Діти дізналися цікаві факти про становлення українського війська через призму історії людства. Створили дерево асоціацій до слова "воїн", визначили, якими рисами він має бути наділений; познайомилися із знаками розрізнення Збройних сил України та військовими званнями, що їм відповідають. Також другокласники прослухали "Замальовки з передової" Анатолія Скінтея (позивний Іскра) із спецвипуска "Великої Дитячої Газети" "ГЕРОЯМ СЛАВА! Розповіді для дітей про героїв фронту і тилу".

На завершення заходу учні взяли учать у майстер-класі зі створення сорочки у техніці орігамі. Готові вироби діти зможуть включити до привітальних листівок чи листів та поздоровити ними своїх рідних.








Коментарі