Руками створена краса


Сьогодні створення сувенірів, прикрас, декору, іграшок власними руками, більш відоме як хенд-мейд, знаходяться в тренді у всьому світі, не обинула ця хвиля й України. Надзвичайно приємно отримувати в подарунок ексклюзивну річ, в яку вкладено частику душі, ніж щось створене на якомусь конвеєрі за допомогою машини . Але не всі люди мають здібності, час та можливість творити щось своїми руками, а от ідея придбати такий виріб сподобається багатьом.

Уже 9-ий рік поспіль у Вінниці відбувається виставка-ярмарок "Руками ствоерна краса", яка презентує жителям та гостям міста хенд-мейд роботи людей з обмеженими можливостями. Традиційно дійство проходить напередодні новорічно-різдвяних свят і є прекрасною можливістю переглянути, насолодитися, ну і звичано ж придбати новорічний презент для рідних та близьких. Цьогоріч виствака-ярмарок проходить із 12-ого по 14-те грудня у Експоцентрі торгово-промислової палати.

Ініціатором, організатором та натхненником виставки-ярмарка незмінно є ГО "Гармонія". Захід відбувається за підтримки обласної державної адміністрації та міської ради, народного депутата України Сергія Кудлаєнка та Вінницької транспортної компанії.




Виставка-ярмарок буде цікава не лише дорслим, а й дітям. для яких протягом трьох днів проводитимуться різноманітні новорічні майстер-класи та працюватимуть дитячі зони. 12-ого грудня працівники ЦБДЮ та бібліотеки-філії № 13 також долучилися до події та запропонували відвідувачам свої майстер-класи.

Новорічне оріґамі 






Цікавий майстер-клас від фіналіста "Майстер-шеф діти" Данила Ківи 

Ось такі голосисті сусіди попалися нам!

Коментарі