Емоції, переплавлені у слово



У неділю 27 листопада шанувальники поезії мали нагоду зустрітися у Вінницькому Домі поета. Осіння моква не залишила у домівках поетичний бомонд Вінниці. Традиційно Андрій Стебелев розпочав зустріч із привітання іменинників, якою була наша Вероніка Остапчук - поет, бард, композитор і просто велична жінка. Вероніка розігріла присутніх новою доробкою, а саме піснею на слова Андрія Стебелева "Гороскоп". Було креативно і цікаво.




Гість вечірки Влад Сорд із збіркою поезії "Трангоес(І)Я". Український "вікінг", активний учасник Революції Гідності, який добровольцем вирушив на Схід захищати нашу країну з перших днів війни. Він носить довге волосся, приховує свій справжній вік, але не приховує переконань - Україна понад усе. І він напрочуд обдарований поет, що вільно пише українською, англійською та російською мовою. 



Письменниця Вікторія Гранецька розповіла про нове яскреве ім'я в літературі і дебютну книжку Влада, дарованому здатність переплавляти емоції у слова, про численні зустрічі у містах Івано-Франківськ, Львів, Київ, Вінниця, де відбулися презентації поезії.

Відтак поезія Влада Сорда - це голос війни від першої особи, почати це сама війна, заримована у короткі строфи-постріли.

Вірші Влада Сорда у виконання Андрія Стебелева 

Світлана Шарчук 


Олег Харін 

Вірші Юрія Прокопенка у виконанні Андрія Стебелева 

Людмила Качуровська 

Вікторія Гранецька 

Леонід Борозденцев 

Юлія Броварна 

Поет, бард, композитор і сьогоднішня іменинниця - Вероніка Остапчук 

Кава-пауза 


Коментарі