Книжковий Big Ben

Для того, щоб пізнати світ - вивчай англійську!

Цей рік в Україні указом президента оголошено роком англйської мови. На різних рівнях відбувається безліч різнопланових та різномаштабних заходів. Не залишилися поза загальним святкуванням і бібліотеки України. Уже другий рік поспіль у Молодіжій секції УБА діє проект "Display-кросинг", що передбачає розробку дизайну певної книжкової виставки координаторами проекту та його передання у електронному вигляду учасникам проекту.

Цьогорічна виставка, яка подорожує всією Україною, присвячена відзначенню року англійської мови в Україні та має назву "Книжковий Big Ben". Її метою є розповісти про сучасне значення англійської мови як світової мови та мови міжнародного спілкування , а також про важливість вивчення іноземної мови; викликати інтерес і повагу до культури англомовних країн. 

З 21 по 27 листопада виставка-імпульс "Книжковий Big Ben" діє у нашій бібліотеці. Виставка складається з трьох розділів: "Do you speak English?", "Читай в оригіналі", "Мова, що стирає кордони". Користувачам бібліотеки представлена навчальна довідкова, художня, історична, економічна та природнича література англійською мовою. Наймолодші відвідувачі можуть ознайомитися із журналами "Весела перерва", "Куля", "Однокласник", в яких розміщено цікаві рубрики з вивчення англійської мови. 





Одним з елементів виставки стала англійська фотозона, де кожен бажаючий може перетворитися на справжнього джентелмена чи леді 


Члени гуртка з вивчення англійської мови "English is fun!" також залюбки переглянули виставку та взяли участь у міні-фотосесії 

Коментарі