Де живе книга?

24-го жовтня на гостини до бібліотеки завітали вихованці групи № 6 із дитячого садочка № 30. Це була перша зустріч малят із домом, де живуть книги. Діти дізналися що таке бібліотека, познайомилися із цікавинками книжкового фонду, грали в ігри, розповідали вірші, співали пісеньки, інсценізували казку та взагалі весело і з користю провили час.




Бібліотечні книжки можуть розповісти малечі не лише цікаву казку, а й познайомити із правилами дорожнього руху, правилами поведінки, навчити віднімати, а також розповісти про дивовижний світ природи

Вірші та пісенька про осінь у дарунок бібліотеці від малечі

Вірші-загадки від Білосніжки

Розплутуємо "Плутану казку". Одного разу дідусь взявся росзовідати казочку онуку... Жила собі одного разу дівчинка. Звали її Жовта Шапочка. Покликала її мама та й каже: "Послухай, Зелена Шапочко. Піди до тітки Діоміри й занеси їй картопляне лушпиння." Дівчинка зайшла в ліс і зустріла жирафу. І вовк питає її: "Скільки буде шість разів по вісім?" І Чорна Шапочка відповіла: "Йду на базар по баклажанний соус." І кінь сказав: "Сідай на 75-ий трамвай, вийди на площі дель Дуомо, зверни праворуч, там будуть три сходинки, а біля них лежатиме одне сольдо, обійди сходинки, візьми сольдо й купи собі жувальну гумку..." 

Інсценізація казки Шарля Перро "Червона Шапочка"  






Руханка "Ми йдемо полювати на лева". Ми йдемо полювати на лева! Не боїмося нікого! Ой, а це що? Це болото. Чав! Чав! Чав! Ой, а це що? Це море. Буль! Буль! Буль! Ой, а це що? Це поле. Туп! Туп! Туп! Ой, а це що? Такий великий, такий пухнастий, такий м'якенький. Ой, так це ж лев! Побігли додому! Через поля. Туп! Туп! Туп! Через моря. Буль! Буль! Буль! Через болото. Чав! Чав! Чав! Побігли додому! Двері зачинили! Які ми молодці! Які ми хоробрі! Похвалимо себе. Поплескаємо в долоні.


Відвідини дитячого абонементу

Коментарі