Бібліотека - відкритий світ читання


27 вересня, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек бібліотека провела день відкритих дверей. Цей захід спрямований на популяризацію книг та читання, створення позитивного іміджу бібліотек та її працівників.
За словами К.С. Станіславського "театр починається з вішалки", а ми вирішили розпочати зустрів із нашою бібліотекою з книжково-ілюстративної виставки "Бібліо-рандеву", яка була презентована для всіх відвідувачів у холі нашої книгозбірні. Також цього дня вперше до бібліотеки завітали вихованці групи "Сонечко" дитячого садочку №52. Малята відвідали захід "Завітала в місто осінь", на якому не лише познайомилися із книгозбірнею та книжками, а й дізналися багато цікавого про золотаву володарку цих не зовсім теплих днів, пригадали, які дарунки нам приносить осінь, а також зробили невеличку аплікацію.

На цьому день відкритих дверей аж ніяк не завершився. На майднчику перед книгозбірнею бібліотекарі провели акцію "Книги - друзі моєї душі", під час якої жителі мікрорайону переглянули книжкову виставку, дізналися більше про послуги бібліоетки та отримали можливість безкоштовного запису. Маленькі вінничани із задоволенням смакували бібліо-цукерки.








Різнобарвну та багату корзину осінніх дарунків для малят приготувала мишка Ніка  





Вірші про осінь 


Фізкультхвилинка "Сонце та вітер" 

Творимо осінню аплікацію "Виноград" 









Реконструкція проспекту Космонавтів не стала на заваді проведення акції,
адже робочі теж залюбки познайомилися з послугми бібліотеки 


Коментарі