Подорожуємо до країн Європи


Літо довге і відпочинку вистачить усім, якщо тільки вміти добре відпочивати. 9 червня загін під назвою "Лунтики" із пришкільного табору ЗОШ № 21 завітав до бібліотеки. Маленький секрет гарного відпочинку чисте повітря, гарний настрій, любов до подорожей. Запрошуємо разовідвідати країни Європи.


Відкриваємо Європу! 

Цікаві відомості про країни Європи діти дізнались зі сторінок журналу "Сто талантів" 


Європейський боді-арт 

Зупинка "Щедре дерево". У Женеві (Швейцарія) можна побачити дерево на якому росте багато видів фруктів. Якось художник і скульптор професор Сем Ван Акен дізнався, що збираються знищити фруктовий сад. Він узяв його в оренду. І прищеплював на одне дерево гілочки з інших. Тепер на ньому росте 40 видів фруктів. 

Загін "Лунтики" спробував створити таке ж дерево і в бібліотеці. Кожен зміг долучитися до створення "щедрого дерева" принісши якийсь фрукт. 


"Перехрестя веселих розваг". У пошуках нових пригод! 

Веселий танок 

Рибалка в Норвегії 

"Найзручніша зупинка". На острові Унст є найзручніша у Великобританії автобусна зупинка. Вона тут і не дуже потрібна, бо на острові всього одна дорога. Та коли місцева влада хотіла прибрати зупинку, отримала лист від хлопчика Боббі. Він просив не робити цього, бо йому зручно тут залишати велосипд, яким він добирався до школи. Його проханння не лише задовольнили, а й поставили на зупинці диван. Місцеві мешканці принесли се необхідне для зручного чекання. 

Під час нашої подорожі малята теж відвідали таку зупинку, і не просто відвідали, а й взяли участь в її створенні. Кожен приніс свою улюблену іграшку, щоб зупинка справдя стала найзручнішою. 


Коло Європейської дружби 

Коментарі