Чарівний світ рукоділля



Ось і завершився останній місяць зими. Давайте переглянемо чим займались учасники клубу "Рукоділля" у лютому. Як зазвжди, під час зустрічей учасники клубу спілкуються, розглядають нові роботи, діляться майстерністю, обмінюються узорами вишивок, обговорюють тематичні журнальні статті. Вся робота клубу здійснюється за широкої ініціативи його членів і направлена на відродження народних видів творчості.
Одним із популярних видів рукоділля, якими займаються члени клубу є вишивка. Вишиті картини зачаровують своєю красою. У кожну роботу вкладено тепло власної душі, свій розум, талант. Це велике мистецтво.

В середині лютого святкують чудове свято всіх закоханих - День святого Валентина. Не дивно, що цій тематиці були присвячені декілька зустрічей клубу. Найкращий подарунок той, який виготовлено власноруч. Різнокольорові сердечка чи то з бісеру, чи то з резинок завжди будуть привертати увагу своєю неповторністю та особливістю. Вони стануть чудовим невеличким проявом ваших почуттів.


Учасники клубу розглядають вишиту скатертину Гібкової Мирослави Казимирівни

"Зимовий пейзаж", автор Загоренко Яна Романівна

"Закохані серця", автори Загоренко Яна Романівна та Рибак Тетяна Анатоліївна




Ще один варіант виготовлення сердечок - плетіння. Майстер-клас від Ковальової Алли Анатоліївни 




Плетіння макраме - дуже захоплююче заняття. За допомогою різних способів зав'язування і переплетення ниток можна створити гарні прикраси та предмети побуту. Прикраси з макраме Ковальової Алли Анатоліївни 

Майстер-клас із плетіння "Рибка" у техніці макраме

При плетіння рибки використаний репсовий вузол - один із популярних вузлів макраме та повітряне "піко" 



Порфенюк Вікторія та Гончарук Таня із своїми рибками 


Коментарі