Зимові дарунки 🎅




Зима триває і нарешті показує свій характер, додавши трішки морозцю напередодні свят. А у Майстерні Діда Мороза продовжують творитися дива. Щодня малята займаються виготовленням цікавих поробок. Листівки, іграшки, прикраси, композиції і це ще не весь перелік. А скільки сміху та гарного настрою можна отримати за дві години часу!

Листівка є невідмінною частиною будь-якої події чи урочистості, зимові свята не є виключенням. Гарний будиночок із паперу чи картону стане чудовим доповненням до будь-якого подарунку. У нього можна помістити і невеличкі солодощі чи дарунки, а якщо сховати всередину гірлянду, то вийде чудовий новорічний світильник. У святкові дні та й взагалі взимку не слід забувати про пернатих друзів, яких необхідно підгодовувати. Тож на мастер-класах у Майстерні Діда Мороза можна навчитись робити і годівнички. Головною красунею зимових свят є ялинка, яка має бути гарно прикрашена. Щороку на майстер-класах виробляються різні ялинкові іграшки. Цьогоріч діти освоїли техніку торцювання.







Будиночок "Пряничний"






Годівничка для птахів






Ялинкові прикраси





Іграшки для ялинки можна зробити і з звичайних паличок для морозива, які при відсутності можна замінити цупким картоном. Яскраві, цікаві звірята, а головне - створені власноруч.





Листівок багато не буває! А зайчики і котики також бувають різними. Парір, картон, клей, ножниці, паєтки для декору та дві години часу - все, що необхідне для створення гарного дарунку. 



Міні ялинку-підвіску для вашої великої пухнастої красуні також можна зробити у бібліотеці. І не з чого іншого, як із звичайних макаронів. 



Коментарі