Мистецтво дизайну


Сучасну бібліотеку вже не можна назвати звичайною книгозбірнею. Вона впевнено довела суспільству, що є центром громадського життя та центром інноваційного розвитку громад. Сьогодні у бібліотеці можна відпочивати, спілкуватися, розвиватися, майструвати, співати, читати і навіть... проводити міні-покази мод. 

На такий незвичний бібліотечний уїк-енд сьогодні і потрапили учні 9 класу ЗОШ №23. Партнерами та учасниками заходу стали викладачі та учні Вінницького центру професійно-технічної освіти технологій та дизайну.

Присутнім були представлені книжково-ілюстративна виставки: "Мода від минулого до сьогодення"; народно-прикладного мистецтва; фотомистецтва; аплікацій, пастижерних виробів перукарів. Провідний бібліотекар Федоренко Тамара Іванівна ознайомила учнів із літературними добірками, розповіла про моду в стародавньому світі та художні книги-модники, в яких зустрічається опис одягу того чи іншого часу. 

Продовжував уїк-енд перегляд фільму про історію та спеціальності училища. На завершення заходу відбувся міні-показ мод від талановитих учнів Вінницього центру ПТО технологій та дизайну.




Виставка пастижерних виробів перукарів

Вироби-аплікації із тканини

Довгоочікуваний показ мод




Коментарі