Стежини творчості

Єрмакова Вікторія Леонідівна навчає бісероплетінню та презентує свої роботи - бісерні сучасні прикраси, які вражають своєю чарівністю


Саме вона об'єднала разом серця членів клубу "Рукоділля", який залишається тим острівцем, де кожен може проявити себе, стати творцем, розкрити творчі здібності, плідно провести свій вільний час, поспілкуватися з однодумцями. Результат кропіткої праці - не тільки прикраса, а й внутрішня гармонія та спокій. Адже, коли поринаєш у роботу, то забуваєш про всі турботи та проблеми.
Учасники клубу завжди цікавляться новинками журналів "Жінка", "Все о рукоделии", "Вяжем сами", "Модный журнал", "Жасмин", у яких представлені різноманітні техніки рукоділля. Кожен знаходить щось для себе: зразки, схеми, викрій, поради, нові ідеї та натхнення. Також кожного засідання майстрині презентують нові вироби та навчають усіх бажаючих. Головний секрет у рукоділлі - навчатися бачити те, що вийде в кінцевому результаті.


Майстер-клас. Ковальова Алла Анатоліївна вчить дітей творити прекрасне у техніці макраме 

Макраме - мистецтво творити за допомогою вузликів. Займаючись макраме, діти чудово проводять свій вільний час. Дивосвіт загадкових вузликів перетворюється на ажурні композиції та прикраси.

Засідання клубу. Майстрині цікавляться усім без винятку, що стосується рукоділля, та діляться успіхами 

Вишивка стрічками. Загоренко Яна Романівна навчає дивовижній техніці вишивання стрічками 
Нові роботи Загоренко Яни Романівни у техніці в'язання та вишивки. 

Ці вироби - гарні прикраси для дому, а ще прекрасні подарунки. 


Розквітають на полотні чудові візернки Мирослави Казимирівни Гібкової. Майстриня вишиває гладдю та хрестиком. 

Коментарі