Живе в моєму серці Україна



Сьогодні з нагоди Дня захисника України та у рамках проекту "Тільки пам'ять не старіє" у стінах бібліотеки відбулася зустріч із воїнами АТО та волонтерами. На захід завітали учні 9-А класу ЗОШ № 21. Хоча тема заходу була серйозною і болючою, воїнам вдалося зацікавити дітей та запалити їх своєю вірою у перемогу. Цього дня дев'ятикласники почули багато воєнних історій.
Деякі з них були сумними, інші ж навпаки, адже навіть там, де йдуть бойові дії, триває життя. А кумедні та веселі моменти допомагають не забувати хто ми є та дають сили боротися далі. Дякуємо воїнам України, які захищають нас та боряться за майбутнє підростаючого покоління! Хай у кожного в серці живе Україна, бо вона того варта!

Гостями заходу були Бурбело Сергій Михайлович - солдат-зенітник батальйону "Айдар", волонтер Центру допомоги бійцям АТО і переселенцям Юля та доброволець Олексій із зведеного загону повітряних сил оборони Донецького аеропорту. 






Ніна Іванівна Грицишина передає привітальні листівки від учнів 2-А класу ЗОШ № 15, які обов'язково знайдуть своїх адресатів, адже, як говорили воїни, після підтримки рідних саме дитячі малюнки та слова - це те, що допомагає вистояти у нелегкий час. 

Коментарі