Світ твоїх захоплень



У рамках проекту "Мистецькі вихідні" 15 серпня на майданчику перед бібліотекою відбулася естафета улюблених занять "Світ твоїх захоплень". У житті кожної людини є захоплення. Воно робить відпочинок змітовним, розвиває творчі здібності. Займатися улюбленою справою - велике задоволення. Вчені помітили, що люди, які займаються творчістю у вільний час, більш успішні у школі, на роботі. Але будь-яке захоплення, талант, творіння рук чи розуму - це передусім праця, захоплююча, тривала.

Одне з найцікавіших захоплень - рукоділля. Це мистецтво краси, фантазії, естетичної насолоди, мистецтво мудрого відтворення світу. Займатися цією справою дуже цікаво. Це допомагає урізноманітнити життя. Учасники клубу "Рукоділля", що вже не перший рік діє при бібліотеці, мають багато захоплюень. І хоч займаються рукоділлям багато років, але перебувають у постійному пошуку, опановуючи нові техніки.

Майстрині презентували свої вироби. Це і вишиті картини, і неповторні скатертини та серветки, бісерні композиції, вироби в техніці валяння, макраме, в'язання, а також з радістю ділилися знаннями у рукоділлі, навчаючи всіх бажаючих виготовляти прикраси з бісеру та макраме.

Сьогодні ж пройшов міні-турнір із шахів. Змагалися юні мешканці мікрорайону. Взяти участь у шахових двобоях виявило бажання 12 чоловік. Почалася цікава боротьба за шаховими дошками. Усі учасники завзято змагалися. Переможці були відзначені грамотами та призами. Світ захоплень великий і різноманітний. Чим більше буде захоплень, тим цікавішим буде життя. Головне - мати улюблене заняття, розширювати свої можливості та відкривати світ.



Про таке цікаве захоплення, як шахи, розповіла тренер Шафір Жанна Володимирівна

Танець із хусткою у виконанні Філевич Ольги - учениці 11 класу ЗОШ №23, призерки різноманітних хореграфічних конкурсів 

Пузанкова Вероніка (8-А, ЗОШ №10), Шестакова Юлія (7-А, ЗОШ №23) та Сировенко Юлія (6-А, ЗОШ №18) виконують пісню "Як у нас на Україні" 

Патріотична поезія Василя Симоненка у виконанні Філевич Ольги 





Гібкова Мирослава Казимирівна вишиває гладдю, хрестиком, ришильє 

Єрмакова Вікторія Лернідівна проводить майстер-клас із бісероплетіння

Ковальова Алла Анатоліївна навчає дітей плести браслети у техніці макраме

Загоренко Яна Романівна - майстриня з вишивки хрестиком, стрічками, в'язання, створює бісерні композиції

Безносюк Оксана Василівна - майстер народної творчості, валяння, квілінгу, витинанки 



Хто не брав участь у турнірі, але хотів спробувати свої сили, міг також зіграти декілька партій 


Свої роботи - вироби із дерева, продемонстрував Старіков Сергій, учень 6-Б класу ЗОШ № 23 

Активна користувачка бібліотеки Гончарук Таня захоплюється бісероплетінням та квілінгом 

Ігри та розваги

Коментарі