Творча битва районів

Учасники битви – активні користувачі і творчі таланти бібліотеки-філії № 13: Швець Вікторія, Швець Маргарита, Сивак Олександра, Медведєва Аріна, Лівандовська Анастасія, Токарчук Костянтин.

Цими вихідними відбувся відбірковий тур конкурсу «Творча битва районів-2015» у мікрорайоні Вишенька. Четвертий сезон конкурсу «Творча битва районів-2015» стартував на початку цього літа. Взагалі, це конкурс для тих, хто хоче продемонструвати свої таланти та довести, що Вінниця – місто обдарованих людей. Мікрорайони міста змагаються за звання найталановитішого. 

Організаторами конкурсу є департамент культури Вінницької міської ради та КП «Центр концертних та фестивальних програм». Таланти Вишеньки танцювали, співали, грали на гітарі та флейті, декламували вірші. Кожен учасник отримав призи від постійних спонсорів конкурсу – ТРЦ Мегамолл та розважального центру сімейного відпочинку «Дитяча планета». Окрім цього, нагородою за участь у конкурсі були солодкі подарунки, які подарував депутат Вінницької міської ради Олександр Парвадов.







Коментарі