Рідній матусі до землі вклонюся



Цієї неділі в Україні відзначали День матері - одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Цього дня до бібліотеки завітали учні 3-Б класу ЗОШ № 23. Діти поринули в цікавий світ веселощів та розваг, який перед ними відкрила бібліотека; дізналися багато нового про День матері; отримали поради як краще вітати своїх матусь та одностайно дійшли до думки, що потрібно кожен день робити приємні дрібнички для найрідніших та радувати їх.
Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

Конкурс "Кращий вірш для матусі!": Віталіна, Олексій, Ліза, Аліна Женя
 

Знайомство з послідовністю та правилами конкурсів

"Ульотне читання для справжніх книгогризів". Гліб та Олена презентують дитячі книги: "Пригоди Марійки Михайлової" Марії та Сергія Дяченків та "Політ на черешні" Миколи Герасименка
"Смачний сніданок" (Діана і Влада діляться рецептом чашечки гарячого шоколаду від Пеппі Довгоїпанчохи із повісті шведської письменниці Астрід Ліндгрен)
Конкурс "Квітковий сюрприз для мами"

Майстер-клас "Веселковий метелик"

Коментарі