Книжковий світ для друзів наших менших



Як долучити дитину до читання? Як навчити її любити книги? Напевно, ці питання задавали собі не раз і батьки, і рідні малюків та й підлітків також. У світі високих технологій і справді тяжко пояснити дитині, чим може чарувати, захоплювати паперове видання, інколи навіть без малюнків, ну і тим більше без сенсорного екрану та іншого наповнення. У нашій бібліотеці вирішили боротися з тенденцією "нечитання" дещо незвичним шляхом.
Окрім сучасних гаджетів та батьків, хто все ще займає важливе місце у дитячому серці? Правильно! Домашній улюбленець. То чому ж не почитати книжку саме йому?! А наскільки цікавішим це буде, якщо все відбуватиметься в стінах бібліотеки. Саме тієї бібліотеки, де, на превеликий жаль, за все ще існуючим стереотипом не можна навіть дихати.

Виявляється, це справді можливо! З метою залучення юного читача до масового читання та прищеплення любові до книги з 2015 року у дитячому читальному залі нашої бібліотеки діє проект "Прочитай книгу цуцику". Протягом тижня дитячого читання "Дружба з книгою - це свято" юні користувачі бібліотеки не раз збиралися, щоб почитати домашнім улюбленцям.


Знайомтесь - чао-чао Зюзя

Що полюбляють наші читачі

Зюзя насолоджується голосом своїх господарів та їх друзів



Читаємо окремо. Подружитись із Зюзею ще не вдалось

І знову у нас в гостях Перлинка!
Читайте! Читайте разом із домашніми улюбленцями! Читайте в бібліотеці! Далі буде... 

Коментарі