Світ від любові кольоровий


Напередодні Дня всіх закоханих у крамницях та торговельних центрах завжди велелюдно. Люди поспішають купити подарунки близьким. Незалежно від вибору невід'ємною частиною свята залишаються валентинки. Велика чи маленька, паперова чи механічна, але обов'язково - валентинка. А чи знали ви, що довгий час після смерті Валентина, якому ми завдячуємо виникненню Дня закоханих, маленькі листівки з чуттєвим змістом були лише дружніми посланнями.
А в середньовіччі на листівці, що виконувала роль валентинки, завжди зображали один і той же малюнок: лицар, в серце якого з лука стріляє Амур, а поряд з ним - дама. Серійне ж виготовлення валентинок почалося лише в кінці ХІХ століття. Впродовж 14 лютого користувачі бібліотеки змогли взяти участь у роботі творчої лабораторії "Світ від любові кольоровий" та власноруч виготовити валентинки.
Читать полностью: http://povod.tut.by/content/?node_id=67&page_id=128


Під час першого етапу роботи лабораторії юні користувачі бібліотеки займалися виготовленням паперових валентинок-котиків.


Для проведення другого етапу до бібліотеки завітали партнери бібліотеки - майстри із гіпсової ліпки. Вони провели майстер-клас із розмалювання сердечок-статуеток до Дня святого Валентина та відкрили присутнім багато секретів успішної роботи.






Юні умільці разом із мешканцем бібліотеки - сніговиком Оловом!

На третій етап роботи творчої лабораторії завітала молодь, яка також долучилася до створення оригінальних валентинок.



Коментарі