Гірлянда дружби 🎅


Де можуть весело та з користю провести вільний час на канікулах юні умільці? Звичайно ж в бібліотеці, адже тут на них чекають майстер-класи від Майстерні Діда Мороза. Під час роботи Майстерні діти не лише вчаться створювати цікаві вироби власноруч, а й знаходять нових друзів. Приємно спостерігати, як з'являються не просто "ота дівчинка з довгим волоссям" чи "отой хлопчик у сірому светрі", а Крістіна, Іванка, Ліза, Валера, Вітя, Сергій.., яким цікаво робити новорічні поробки разом. Тому один з перших майстер-класів мав назву "Гірлянда дружби".


Новорічне свято без новорічної маски втрачає свою чарівність та загадковість. Тому в останні дні 2014 року діти зайнялися виготовленням саме цього важливого атрибуту зимового настрою та чуда.



Виготовлення оригінальних паперових "Новорічних шарів" для ялинки, як виявилося, розвиває терпіння та посидючість.


У чарівний світ казкових персонажів поринули діти під час майстер-класу "Бременські музиканти". Виготовляти різнокольорових тваринок з прищіпок легко та весело, а розмістити їх можна будь-де у вашій квартирі.




Дуже мало знайдеться людей, які згадуючи своє дитинство скажуть, що ніколи нічого не ліпили з пластиліну. Новорічні іграшки також можна робити з пластеліну. Бажання творити, фантазія, вміле керування, ну і звичайно ж пластилін - ось, що вам буде необхідно.

Подарунки завжди приємно отримувати,
особливо солодкі! 



У багатьох народів незамінними друзями та супутниками Санти є олені. "Чудо Оленя" можна виготовити у багатьох техніках, у чому й переконались учасники Майстерні. 



Олені-підвіски, олені-конверти та олені-листівки у техніці кірігамі

"Різдвяні дзвіночки", щоб у кожному домі було чути величну пісню Різдва.


"Підвіска для ялинки". Створення оригінальних новорічних прикрас, які можуть поселитися у вашому домі, або ж стати гарним подарунком, продовжується.





Коментарі