Ходить світом Миколай 🎅



Початок зимових свят для малечі завжди є найочікуванішою подією року. З ним можуть позмагатися лише День народження та початок літнійх канікул. Але зимовому калейдоскопу свят та надзвичайно піднесенному настрою очікування див все ж немає рівних. У цей час у бібліотеці також велелюдно та весело. Маленькі користувачі з нетерпінням чекають на відкриття нового сезону Майстерень Діда Мороза, які вже встигли полюбитися їм. Традиційно зимові свята починаються з Дня святого Миколая. Тож і цього року напереодні свята відбулася шоу-програма "Ходить світом Миколай" від гурту "Happy Kids". Гостями стали учні 1-х та 2-х класів ЗОШ № 21.

Як відомо з історичних джерел, майже дві тисячі років то­му у Мирах, місті, що було у Малій Азії, тобто на території сучасної Туреччини, мешкав хлопчина на ймення Миколай. Батьки малого Миколайчика померли дуже рано, зоста­вивши хлопчині чималу спадщину. Миколай виховувався у добрі, щирості та інших чеснотах. От і вирішив він, що не буде насолоджуватися своїм багатством, а роздасть його біднякам, а найпер­ше - їхнім дітям. Від часу прийняття тако­го рішення Миколай частенько набивав мішки всілякою одяганкою, їжею, іграшками, іншими подарунками і ночами розносив дітям бідняків, кладучи дарунки під двері їхніх хижок.

Наступного дня після свята у нас розпочала роботу Майстерня Діда Мороза. Перші дві зустрічі були присвячені виготовленню привітальних листівок, які б змогли подарувати шматочок свята військовим, що зараз перебувають в зоні АТО. Приємно, що діти охоче взялися за цю роботу, вклавши в неї любов своїх дитячих сердець.

Ведучі свята - Стефані та Фрола

Вокальний номер від юних співачок Бадік Жанни та Петрової Надії - новорічна пісня "Jingle Bells"


 

Хореографічна постановка фонтан "Рошен"

Вірші до Дня святого Миколая у виконанні Міщенко Ганни

На шоу завітав і веселий будильник. Соньків не залишилося!



А ось і святий Миколай!

Монстри погодились віддати подарунки, лише якщо діти пройдуть їхні випробування


Читання скоромовок

Гра "Кроколил"

Малювання кролика з геометричних фігур



Веселий хоровод під пісню "Happy New Year"








Коментарі