Чарівне царство книжок



Як приємно отримувати подарунки, особливо, якщо вони створені дитячими руками. А якщо на них ще й написано щось хороше, тоді удвічі приємніше. Саме такі малюнки-подарунки залишилися на згадку після серії екскурсій "Чарівне царство книжок". Впродовж сонячного жовтневого тижня на екскурсію до бібліотеки завітало чотири класи початкової школи ЗОШ № 23.
Першими поріг бібліотеки переступили учні 1-В класу разом із вчителькою - Бондарчук Людмилою Володимирівною. З допомогою бібліотекарів діти познайомилися з відділами бібліотеки, правилами поводження з книгою, знайшли нового друга - хом`ячка-книголюба Олександру.

Учні 2-Д та їх вчитель - Оксана Василівна Косачук також вирішили познайомитись з бібліотекою. На них чекали дитячі енциклопедії та довідники, читання віршів Тараса Григоровича Шевченка та веселе малювання. Наступними до нас завітали учні 2-В класу разом із Інною Миколаївною Яремчук. Діти вразили вісх своєю вихованістю та поведінкою. Завершили серію екскурсій учні 1-Г класу разом із вчителем - Вербицькою Іриною Нарцизівною.



Захоплююче читання дитячих книг та журналів 

Учні 2-Д та їх вчитель - Оксана Василівна Косачук 


Другокласникам було запропоновано відобразити у малюнках золоту осінь, свою подорож до бібліотеки, а також разом створити малюнок-плакат "Мандруємо до бібліотеки весело".



Із завданням справились на відмінно!


Знайомство з Інтернет-центром від проекту Бібліоміст учнів 2-В класу (вчителька Інна Миколаївною Яремчук)


Вчителі теж малюють


Навіть дитячі сердечка не можуть залишатись осторонь, адже Україна у нас - одна!
Учні 1-Г класу разом із вчителем - Вербицькою Іриною Нарцизівною.



Перша подорож до бібліотеки не могла відбутися без знайомства із наказами книжки. 



Коментарі