Для вас завжди відкриті наші двері і серця

Знайомство з цікавинками бібілотеки


Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек бібліотеки районів, міст, містечок і сіл ласкаво відкривають двері для всіх для гостей та друзів, пропонуючи їм багато різноманітних акцій, розваг, зустрічей. Такий День відкритих дверей відбувся і в нашій бібліотеці. Клопітке приготування, складання сценаріїв, запрошення гостей, оформлення інтер'єру бібліотеки, але взамін отримали багато позитиву, привітань, дитячий сміх та приємне спілкування у затишному колі.
Першими до бібліотеки завітали вихованці групи №8 ДНЗ № 52 разом зі своїми вихователями та методистом. Між іншим, вони не лише першими завітали до нас, а й взагалі вперше вирушили кудись на екскурію. Як було приємно бачити їхні захоплені обличчя, адже, окрім великого приміщення з величезною кількістю книг, на них чекали "Мандри в країну казок". Наступними гостями ток-шоу "Казка не закінчується..." стали учні 6-А ЗОШ №15. Та ще й не самі, а разом з дуже цікавими гостями. Користувачі дитячого відділу бібліотеки цього дня знову змогли взяти участь у "Бібліо лото".

На завершення Дня відкритих дверей користувачі бібліотеки, члени гуртків та клубів та жителі мікрорайону були запрошені на вечів "Коло друзів". Поетичними смаколиками дивували присутніх учасники літературної студії "Вітрила", що діє при Інституті філології й журналістики ВДПУ ім. М. Коцюбинського, разом з керівником - кандидатом філологійних наук, старшим викладачем Крупкою Віктором Петровичем. Гості не лише читали свою поезію, а й розповідали про клопіткий процес народження поезії, згадували своїх творчих наставників. Вечір продовжив вокальний ансамбль "Ретро". Друзі порадували присутніх піснями на слова Володимира Сосюри, Тараса Шевченка. Пісні про Київ та Вінницю були особливо зворушливими.


Хвилюючі віршики-привітання від малечі


Казка "Рукавичка" у виконанні вихованців ДНЗ № 52

Запамятайте їх! Майбутні актори!


Подорож бібліотекою



Знайомство з мешканцем бібліотеки - хом`яком Олександрою


Зустрічали гостей ведуча Іринка та Королева Книга (Кшелінська Аня)

А от і самі гості!

Вигадливий Гек Фін - Кордон Віталій

Добросердечний Дон Кіхот - Черніга Іван

Завзятий Гаррі Поттер - Яшунін Влад

Найчесніший барон Мюнхаузен - Шмалій Олександр

Мила Поліанна - Салієва Віра

Дотепний Містер Вонка - Гаврилюк Олександр

Після знайомства, привітання та невеличкого спілкування книжкові персонажі запропонували присутнім зіграти в декілька цікавих ігор. Гра-активушка "10 бананів"

Гра-пісня "Привітання та прощання". Учні дізналися як вітаються жителі деяких Північноафриканських країн, японці, індійці, ескімоси, єгиптяни та інші народи, а також спробували повторити отримані знання під час пісні

Розвага "Навчання по-японськи"

Гра із залом "Звідки ці слова"


Складання цитат-пазлів з творів про наших гостей

Фото на згадку

Ці книги мають знати всі: і дорослі, і малі


Витягнув номерок - отримав пакунок.
Повертаєш книгу - принеси й малюнок.


Лемківська народна пісня "Ой, Верше, мій Верше" у виконання Наталії Ярковської

Ведучий вечора - Юрчак Юрій

Поетичними смаколиками дивували присутніх учасники літературної студії "Вітрила". 

Своїми віршами ділиться Анастасія Коломієць

Тетяна Дзюбенко зачарувала всіх присутніх своїм віршем... не здогадаєтесь про що...про віник

Поезія від Аліни Присяжнюк

Староста студії - Оксана Мовчан


Вечір продовжив вокальний ансамбль "Ретро"

Коментарі