Ой, на Івана, ой, на Купала...





В рамках проекту "Мистецькі вихідні" на мистецькому майданчику бібліотеки відбулось свято "Ой на Івана, ой на Купала". Перед початком свята перехожі мали змогу ознайомитися з новими виданнями. Були й такі, що висловили бажання записатись у бібліотеку! Ведуча свята, бібліотекар В. П. Ткачук розпочала захід із розповіді про походження свята. Потім цю розповідь доповнили читачі, які підготували замітки про найбільш цікаві звичаї та обряди цього гарного та давнього свята.
Продовжили свято конкурси та розваги. Усі присутні намагались дати правильну відповідь на запитання вікторини про свято Івана Купала, позмагатись у тому, хто назве найбільше слів, пов'язаних з водою (називали тут і річки, й озера, і, навіть, водоспади). А найбільше гостям свята сподобався конкурс "Відкуси яблучко": його учасники по черзі намагались зловити без допомоги рук яблуко і відкусити його. 

Приємним подарунком на святі став виступ студії старовинного танцю "INTERMEZZO", які порадували усіх присутніх своїми виступами. Керівник студії - Олена Загрекова. Ніхто не залишився ображеним, адже найактивніші отримали подарунки від ТМ "Житомирські ласощі", "МТС" та ТРЦ "Мегамол".






В танцювальному конкурсі змагалося дві пари



Самим веселим став конкурс "Відкуси яблучко"

Від бажаючих вкусити яблучко не було відбою






Усі учасники конкурсу отримали призи






Коментарі