Історичні постаті та нові назви вулиць

9 травня в бібліотеці-філії №13 відбулося чергове засідання історичного клубу «Моє Поділля». Лектором зазначеного клубу є кандидат історичних наук, заступник з виставкової роботи музею "Вінниця" Євген Сафарянс. Тема сьогоднішнього заняття -  «Історичні постаті та нові назви вулиць Вінниці»

Проведена лекція спрямована на виховання любові та поваги до національних особливостей краю та на збереження багатовікових культурних традицій, відновлення історичної пам’яті місцевості, виховання патріотизму підростаючого покоління.



Адже присутні на заході студенти Харківського автодорожнього університету і є саме тією категорією молоді, що з задоволенням відвідує такі лекціє. Саме знайомство з вінницьким краєм є метою відвідування.




Сьогоднішня інформація  була дуже пізнавальною і цікавою. Адже живучи в великому місті кожен має знати назви його вулиць та провулків. А ще  - видатних людей, які в свій час проживали тут.  Серед них: Симон Петлюра, Петро Могила, Валентин Отамановський, Яків Гальчевський, Олександр Соловйов, Тарас Сич та інші.

Щира подяка Музею історії Вінниці за тісну співпрацю та вагомий внесок у виховання молоді.


 







Коментарі