Добро об'єднує друзів



На цей раз дітям було запропоновано квест «Добро об’єднує друзів». Учасники поділились на 5 команд. Кожна група отримала завдання: придумати оригінальну назву команди та намалювати емблему. Після виконання цих завдань, команди отримали свої мапи та вирушили на пошуки друзів.
Станція № 1 «Театр одного актора». Засобами пантоміми необхідно зобразити сумного пінгвіна, розлючене порося, хмурого орла, чайник, що кипить, ледачого кота, злу собаку, веселу мавпу, зацікавлене цуценя. Також потрібно розповісти вірш, якщо Ви… не вимовляєте літеру “Р”; японець; образились; дуже щасливі; неуважні; підлабузник; старий дідусь; маленький хлопчик, який тільки почав говорити; хуліган; грузин; дуже несміливий; дуже крутий.

Станція № 2 «Ноги-в-руки». Потрібно луснути якомого більше кульок за 1 хвилину. 

Станція № 3 «Сила дружби». Завдання: визначити силу команди за допомогою динамометра.

Станція № 4 «Загадкова кімната» Потрібно відгадати загадки.
Чого найбільше на Землі? Найбільша тварина світу? Між двох світил він посередині один? Найсильніші істоти світу? Чим більше з неї береш, тим більше вона стає. Коли він потрібен – викидають, коли не потрібен – піднімають. Що можна побачити із закритими очима?Музичний твір на засипку. Ви гонщик на блискучому Феррарі. Ви перегнали 2-го гонщика. На якому ви місці? У Тата Мері 5 дочок: Чічі, Чача, Чучу і Чече. Як звати 5-ту дочку? Станція № 5 «Пиріжкова». Потрібно якомога швидше з’їсти пиріжок.

Мапа квесту

Станція № 1 «Театр одного актора». 


Станція № 2 «Ноги-в-руки».


Станція № 3 «Сила дружби».




Станція № 4 «Загадкова кімната»




Станція № 5 «Пиріжкова».


Фото з призами.

Коментарі