Україна – країна нескорених

Саме у цей складний період для країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Тому сьогоднішній захід відбувався на підтримку Збройних Сил України, захисників, мужніх воїнів, які боронять нашу державу від агресора. Нині ми допомогли наблизитись до закриття одного зі зборів благодійного фонду «Золота гривня».

У бібліотечній філії № 13 зібралися однодумці. А чи бувають в житті відчуття кращі за ті, коли бачиш поруч із собою людей, які дивляться на світ тим же поглядом, що й ти?
                          
Сьогодні у залі нашої бібліотеки лунала поезія і пісня. Звучала проза, а також - щирі нагадування й заклики про місію тилових воїнів, тобто усіх нас. 
Вінницькі поети, школярі, студенти, мешканці та гості міста — всі ці люди об'єдналися заради однієї спільної мети, яку виконали на відмінно.

Так вже повелося, коли зазіхають на українське - ми зберігаємо своє будь-якою ціною. Українці чітко розуміють, за що стоять стіною та за що готові померти. Наша нація згуртувалася і бореться, як один, проти ворога.
Сьогоднішній захід – це теж боротьба. Допомога українським воїнам! Тому головною метою зустрічі була підтримка української армії.

Завдяки благодійному заходу у бібліотеці-філії № 13 вдалося зібрати та додати до збору фонду "Золота гривня" дві тисячі 365 гривень. Метою є купівля автомобіля для військових.






Коментарі