Фестиваль Європейського кіно 🎬


27 та 29 червня у рамках Фестивалю Європейського кіно користувачі біблоітеки, вінничани та гості міста мали змогу переглянути драму іспанського режесера Педро Альмодовара "Джульєтта" та французький пригодницько-біографічний фільм "Одіссея" режисера Жерома Салля.

Фестиваль Європейського кіно проходить в Україні з 22 червня по 6 липня. Покази фільмів відбуваються безкоштовно у бібліотеках, клубах, будинках культури понад 70-ти населених пунктаів. Фестиваль відбувається на замовлення представництва ЄС в Україні за підтримки кінодистриб'юторської компанії "Артхаус Трафік" та УБА.

"Джульєтта". Основний конкурс, Каннський кінофестиваль, 20слідник, мандрівник, фотограф, режисер, а також чоловік та батько. Перед глядачами відкриваються неймовірні морські краєвиди, захоплюючий підводний світ, що манить та чарує з першого погляду. 

"Джульєтта". Основний конкурс, Каннський кінофестиваль, 2016. Фільм розповідає історію непростих взаємен між дочкою та матір'ю.



"Одіссея". Маштабний проект французького кіноматографа. Історія життя легендарного Жак-Іва Кусто - людини, яка була легендою своєї епохи.

Коментарі