Стежинками творчості


Перед присутніми виступила Ковальчук Мирослава Львівна, вчитель української мови і літератури та прочитала власний вірш "В житті ми прагнемо краси"

Народна мудрість говорить, що "кожен, хто вступає в життя, повинен бути не тільки прекрасним умільцем, а й душевною, чуйною людиною". В рамках проекту "Мистецькі вихідні" на майданчику перед бібліотекою відбувся захід "Стежинками творчості", присвячений творчості і красі, який об'єднав і дорослих і дітей. У кожної людини є різноманітні інтереси та здібності. Хтось складає вірші, хтось танцює, співає, а комусь подобається вишивати, в'язати, створювати прикраси своїми руками, малювати, майструвати. Це і є творчість. Творчість прикрашає життя, робить його яскравішим, а відпочинок - цікавим і корисним.

Продемонструвала свою стежинку творчості Філевич Оля, призер різноманітних хореографічних конкурсів.

Танець "хіп-хоп"

Про свою стежинку твочості, безмежну любов до художнього слова передала присутнім Пилипенко Віка у власному вірші "Перехресні стежки".

Сокур Оля розповіла про свою творчу стежинку - створення букетів з живих квітів (флористичний дизайн) та виготовлення різноманітних запрошень.

Творчі учасники заходу біля виставки. Майстрині презентували свою творчість. Це і вишиті картини, бісерні композиції, макраме, в'язання, а також з радістю ділилися знаннями у рукоділлі, навчаючи усіх бажаючих. Творити красу власними руками цікаво. Це допомагає урізноманітнити життя та цікаво, творчо провести свій вільний час.


Майстер-клас з різних видів рукоділля

Учасники мали змогу розповісти про свої творчі стежинки та записували риси творчої людини на пелюстках квітки творчості.

Віночок творчості. Діти приймали активну участь у конкурсах, вікторині "Впізнай творчість", "Закінчи речення", розгадуванні кросвордів для майстринь, а також іграх "Кільцекид", "Рибки".



Гра "Рибки"

Інтелектуальна гра "Продовж речення". Світ творчості великий і різноманітний, існує дуже багато стежинок творчості. Для того, щоб знайти свою стежинку творчості потрібно зрозуміти, що тобі подпбається й не боятися зробити перший крок. Творчі стежинки дарують радість, допомагають знаходити серед багатьох ту єдину, по якій захочеться йти щодня у майбутньому.

Учасники свята отримали подарунки від спонсорів

Коментарі